Is jouw huis klaar voor de toekomst?

Ontdek hier de fasen van een totale energetische renovatie. Zoek jij advies of hulp bij slechts één van deze schakels? Dat kan uiteraard.

stapIcon

Hoe energiezuinig is je woning?

Opmaak EPC

Wens jij als eigenaar een woning of gebouw te verkopen of te verhuren dan heb je daarvoor een EnergiePrestatieCertificaat (EPC) nodig. Om een officieel en geldig EPC te bekomen doe je beroep op een erkend energiedeskundige type A. Bij mij ben je daarvoor aan het juiste adres.

Na een bezoek aan je woning en aan de hand van de door jou geleverde bewijsstukken (ik bezorg je hiervoor een handige checklist) bereken ik de energiescore van je woning. Aan de hand van die score toont het EPC hoe energiezuinig jouw woning of gebouw is.

stapIcon

Wat na je EPC?

Energieadvies

Jouw EPC bevat niet alleen de energiescore van je woning of gebouw maar op het EPC staan ook aanbevelingen om je woning energiezuiniger te maken. Deze aanbevelingen zijn echter zeer algemeen en ook de volgorde van de aanbevelingen op het EPC is niet noodzakelijk de volgorde om mee aan de slag te gaan. Je start dus best met een goed energieverbeterplan.

Heb je geen EPC van je woning (omdat je ze misschien al vele jaren bewoont), geen nood ! Ik zorg voor een energiescan van je woning of gebouw waarmee we aan het werk kunnen gaan.

Interieurontwerp

Het is nu eenmaal prettiger en comfortabeler leven in een woning die aan jouw wensen voldoet. Om te ontdekken wat wonen voor jou en je gezin betekent luister ik naar je verwachtingen en noden. Aan de hand van deze gesprekken ga ik op zoek naar de uitdagingen en kansen die jouw woning biedt met als doel te komen tot een interieurconcept op maat van z’n bewoners.

Met schetsen, 2D- en 3D-tekeningen, maquettes, kleur- en materiaaladvies en stalen ga ik aan het werk tot we een definitief ontwerp hebben waar jij je helemaal in kan vinden.

stapIcon

Renovatiebegeleiding

Met een helder ontwerp en een sterk energieplan hebben we de perfecte tools in handen om de uitvoering van jouw project te realiseren.

Ik stel een kostenraming op, vraag offertes aan, adviseer jou bij de samenstelling van een sterk team en help je bij het onderzoeken van premiemogelijkheden. Uit al deze gegevens zoeken we samen naar de beste oplossingen in functie van jouw budget.

Klopt de puzzel helemaal voor jou?

Dan plan en coördineer ik de werken. Ik volg het project van a tot z op, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Ik waak erover dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en correct wordt opgeleverd. Uiteraard overleg ik elke fase met jou.

Ik help je tevens bij het opbouwen van een goed energiedossier. In deze fase van het project het ideale moment om dit te doen.

stapIcon

Geniet van een esthetische, functionele en duurzame woning

Zorgeloos genieten van een lagere energiekost, een groter comfort en een waardevermeerdering van je woning én bijdragen aan de strijd tegen de klimaatopwarming.

Heb je grote of kleine renovatieplannen en wil je toekomstgericht wonen en werken door de CO2 uitstoot van je gebouw te verminderen ? En daar wil je graag eens over praten ?

Dan maak ik heel graag tijd voor jou vrij om daarover alles te vertellen wat je weten wil. Omdat we niet alleen voor onszelf verbouwen maar ook voor de vele generaties na ons.