Wonen, leven en werken draaien in essentie om mensen. Bij elk ontwerp vormen de bewoners of gebruikers mijn uitgangspunt.

Wie ben ik?

Johan Bijn °1964, bijdrager aan een mooiere wereld, geschoold interieurvormgever Sint-Lucas Gent, 2008 en voltijds zelfstandig interieurontwerper sinds 2016.

Wat doe ik precies?

Luisteren, kijken en onderzoeken om zo een meubel- of interieurontwerp te creëren dat functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek verenigt. Je kan bij mij terecht voor de totaalinrichting, de coördinatie en opvolging van jouw (ver)bouwproject. Ook interieuradvies, -consultancy of een meubelontwerp vat ik met evenveel passie aan. Creativiteit en originaliteit staan centraal bij elk project. Maatwerk met een ziel: daar ga ik voor!

Hoe ga ik te werk?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jouw verwachtingen en noden, en licht ik toe wat ik kan betekenen voor jouw project. Is er een match?

Dan maak ik een ontwerpvoorstel met als basis een doordacht en helder grondplan. Met schetsen, 2D- en 3D-tekeningen, maquettes, kleur- en materiaaladvies en stalen ga ik aan de slag tot we een definitief ontwerp hebben waar jij je helemaal in kan vinden.

Ik stel een kostenraming op en vraag offertes aan bij mijn uitgebreide en betrouwbare netwerk van aannemers, schrijnwerkers, ambachtslui en leveranciers. Klopt de puzzel – en het budget – helemaal voor jou?

Dan plan en coördineer ik de werken. Ik volg het project van a tot z op, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Ik waak erover dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en correct wordt opgeleverd. Uiteraard overleg ik elke fase met jou.